Fileli Koltuk

Başaran Ofis
Fileli Koltuk | Başaran Ofis

Fileli koltuk ve fileli koltuk fiyatları için mağazamızı ziyaret edin. Masko Mobilya Kenti | Başaran Ofis

Ofis mobilyası ve ofis dekorasyonu sektörü her geçen gün büyüyor. Kişilerin en çok vakit geçirdiği yer olarak belirlenen ofisler için her geçen gün biraz daha sağlıklı ve daha ergonomik mobilya modelleri tasarlanıyor. Uzun süreli oturma ve çalışma sürecini daha sağlıklı ve konforlu geçirmek adına tercih edilecek mobilya modelleri için Başaran Ofis ile iletişime geçebilirsiniz.

Fileli Koltuk Avantajları

Fileli koltuk modelleri, fileli kumaşı sayesinde terleme yapmazlar. Aynı zamanda da esnek olma özelliği sayesinde vücudunuzu kolaylıkla kavrayarak ergonomik bir oturum sağlamanıza yardımcı olur. 

İster personel çalışma sandalyesi isterseniz de makam koltuğu olarak kullanılabilecek fileli koltuk modelleri, birbirinden farklı renk ve özelliklerde üretilebilir. Plastik mekanizma, alüminyum mekanizma gibi birçok farklı mekanizma ile özel olarak üretilebilecek olan fileli koltuk modellerinde, yükseklik ayarları yapılabilir aynı zamanda da sırt bölgesi ayarlanabilir koltuk modelleridir. 

Fileli koltuk modellerini daha yakından görmek ve filali koltuk fiyatlarını almak için dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Başaran Ofis’i ziyaret edebilirsiniz.

VIP MAKAM TAKIMLARI | Başaran Ofis

01

VIP MAKAM TAKIMLARI

Vip Masa modellerimiz, kurumsal kimliğinizin öncülüğünde sizler için özel olarak tasarlanmakta ofis dekorasyonlarınıza şıklık katmaktadır.


Vip Makam Masa modellerimiz için bizimle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

02

MAKAM TAKIMLARI

Çalışma hayatındaki en önemli detaylardan biri olan ofis alanlarımız, doğru ve ve konforlu bir şekilde dekore edildiği zaman sizleri çok daha ergonomik olarak karşılayacaktır. 


Yönetici masaları hakkında detaylı bilgi almak  ve ofis dekorasyon fikirleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

MAKAM TAKIMLARI | Başaran Ofis